ESP

  • Sendoplant
  • Sendoplant
  • Sendoplant
  • Sendoplant
  • Sendoplant
  • Sendoplant
Més de 25 anys d’experiència

Més de 25 anys d’experiència

Avis Legal


INTRODUCCIÓ

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), SENDO PLANT, S.L informa que és titular del lloc web. D'acord amb l'exigència de l'article 10 de la Llei esmentada, SENDO PLANT, S.L informa de les dades següents:USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS


La navegació, accés i ús pel lloc web de SENDO PLANT, S.L confereix la condició d'usuari, per la qual s'accepten, des de la navegació pel lloc web de SENDO PLANT, S.L, totes les condicions d'ús establertes aquí sense perjudici de l'aplicació de la corresponent normativa de compliment legal obligat segons el cas.


El lloc web de SENDO PLANT, S.L proporciona una gran diversitat d'informació, serveis i dades. L'usuari assumeix la responsabilitat en l'ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s'estendrà a:


● La veracitat i licitud de les informacions aportades per l'usuari als formularis estesos per SENDO PLANT, S.L per a l'accés a certs continguts o serveis oferts pel web.


● L'ús de la informació, serveis i dades ofertes per SENDO PLANT, S.L contràriament al que disposen aquestes condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l'ordre públic, o que de qualsevol altra manera puguin suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.


POLÍTICA D'ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT


SENDO PLANT, S.L no es fa responsable del contingut dels llocs web a què l'usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts al seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut daltres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat a què es pugui accedir per mitjà dels enllaços.


SENDO PLANT, S.L declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany als usuaris del seu lloc web, que poguessin derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, SENDO PLANT, S.L no es fa responsable, en cap cas, dels danys eventuals que per la navegació per Internet pogués patir l'usuari.


MODIFICACIONS


SENDO PLANT, S.L es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense previ avís, en el contingut del seu lloc web. Tant pel que fa als continguts del lloc web, com a les condicions d'ús del mateix, oa les condicions generals de contractació. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran de compliment obligat durant el temps en què es trobin publicades al web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres de posteriors.


PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL


SENDO PLANT, S.L per si mateixa o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts a la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos, marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de SENDO PLANT, S.L. Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel·lectual per l'ordenament jurídic espanyol, i els seran aplicables tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.


Tots els drets reservats. En virtut del que disposa la Llei de propietat intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de SENDO PLANT, S.L.


L'usuari es compromet a respectar els drets de propietat intel·lectual i industrial titularitat de SENDO PLANT, S.L. Podreu visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del vostre ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L'usuari haurà d'abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat a les pàgines de SENDO PLANT, S.L.


CERTIFICAT SSL (SECURE SOCKETS LAYER)


El CERTIFICAT SSL proporciona autenticació, privadesa i seguretat de la informació entre SENDO PLANT, S.L i l'usuari.


SENDO PLANT, S.L disposa d'un certificat de seguretat que utilitza CERTIFICAT SSL per fer connexions segures.


En aquest procés s'estableixen diversos paràmetres per realitzar la connexió de forma segura i s'estableix usant claus preestablertes, codificant i descodificant totes les dades enviades fins que la connexió sigui tancada.


ACCIONS LEGALS, LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ


SENDO PLANT, S.L es reserva, així mateix, la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilització indeguda del seu lloc web i continguts, o per l'incompliment de les presents condicions.


>

La relació entre l'usuari i el prestador es regirà per la normativa vigent i d'aplicació al territori espanyol. Si sorgeix qualsevol controvèrsia les parts poden sotmetre els seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisdicció ordinària complint amb les normes sobre jurisdicció i competència sobre això. SENDO PLANT, S.L té el domicili a BARCELONA, Espanya.


Els contractes celebrats per via electrònica en què intervingui com a part un consumidor es presumiran celebrats al lloc on aquest tingui la seva residència habitual.


Els contractes electrònics entre empresaris o professionals, en defecte de pacte entre les parts, es presumiran celebrats al lloc on estigui establert el prestador de serveis.


Ubicació

C/ Cerdanya, 17 Nau 11

08140 Caldes de Montbui

Barcelona


Tel 93 843 5222

Mòbil 609 721 106 / 670 633 197

Email info@sendoplant.com


Avis Legal - Protecció de dades

Política de cookies

Política de privacitat

Política de privacitat Xarxes Socials


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.