ESP

  • Sendoplant
  • Sendoplant
  • Sendoplant
  • Sendoplant
  • Sendoplant
  • Sendoplant
Més de 25 anys d’experiència

Més de 25 anys d’experiència

Política de privacitat xarxes socials


De conformitat amb allò establert a la normativa vigent i aplicable de protecció de dades de caràcter personal i la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE) , SENDO PLANT, S.L informa els usuaris, que ha procedit a crear un perfil a les Xarxes Socials Facebook, Twitter, Instagram i YouTube amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.


Dades deSENDO PLANT, S.L:


NIF: B63359343

DIRECCIÓ: C/ CERDANYA, 17 NAU 11 08140, CAN VALLS-TO (BARCELONA)

CORREU ELECTRÒNIC: info@sendoplant.com

DOMINI WEB: www.sendoplant.com


L'usuari disposa d'un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per SENDO PLANT, S.L, mostrant així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita la seva consentiment per al tractament d'aquelles dades personals publicades al seu perfil.


L'usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privadesa de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privadesa.


SENDO PLANT, S.L té accés i tracta aquella informació pública de l'usuari, especialment el seu nom de contacte. Aquestes dades només són utilitzades dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporats a cap sistema de tractament.


Drets dels interessats


En relació amb els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les vostres dades de caràcter personal, de què disposeu i que poden ser exercitades davant SENDO PLANT, S.L, d'acord amb el RGPD, ha de tenir en compte els matisos següents:


Dret d'accés: És el dret de l'usuari a obtenir informació sobre les vostres dades concretes de caràcter personal i del tractament que s'hagi realitzat o realitzi, així com de la informació disponible sobre l'origen de aquestes dades i les comunicacions realitzades o previstes de les mateixes.


Dret de Rectificació: És el dret de l'afectat que es modifiquin les dades que resultin ser inexactes o incomplets. Només es podrà satisfer en relació amb aquella informació que estigui sota el control de SENDO PLANT, S.L, per exemple, eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina, imatges o continguts web on constin dades de caràcter personal de l'usuari.


Dret a la Limitació de tractament: És el dret que es limitin els fins del tractament previstos de forma original pel responsable del tractament.


Dret de Supressió: És el dret a suprimir les dades de caràcter personal de l'usuari, a excepció del previst al mateix RGPD o en altres normatives aplicables que determinin l'obligatorietat de la conservació de els mateixos, en temps i forma.


Dret de portabilitat: El dret a rebre les dades personals que l'usuari hagi facilitat, en un format estructurat, d'ús comú i lectura mecànica, ia transmetre'ls a un altre responsable.

>

Dret d'oposició: És el dret de l'usuari que no es dugui a terme el tractament de les seves dades de caràcter personal o se'n cessi el tractament per part de SENDO PLANT, S.L.


SENDO PLANT, S.L realitzarà les actuacions següents:


● Accés a la informació pública del perfil.

● Publicació al perfil de l'usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de SENDO PLANT, S.L.

● Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.

● Actualitzacions de l'estat de la pàgina que es publicaran al perfil de l'usuari.


L'usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d'interessar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per això haurà d'accedir a la seva configuració de privadesa.


Publicacions


L'usuari, un cop unit a la pàgina de SENDO PLANT, S.L, podrà publicar en aquesta darrera comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L'usuari, en tots els casos, n'ha de ser el titular, gaudir dels drets d'autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d'atemptar contra la moral, l'ètica, el bon gust o el decòrum, i/o que infringeixin, violin o trenquin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos , SENDO PLANT, S.L es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l'usuari.


SENDO PLANT, S.L no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.


L'usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privadesa.


Les imatges que puguin publicar-se a la pàgina no seran emmagatzemades en cap sistema de tractament per part de SENDO PLANT, S.L, però sí que romandran a la Xarxa Social.


Concursos i promocions


SENDO PLANT, S.L es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en què podrà participar l'usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cadascun d'ells, quan s'utilitzi la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades en aquesta. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui aplicable.


La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap.


Publicitat


SENDO PLANT, S.L utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals del RGPD i de la LSSI-CE.


No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de SENDO PLANT, S.L perquè també puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.


A continuació detallem l'enllaç a la política de privadesa de la Xarxa Social:


Facebook: https://es-es.facebook.com/privacy/explanation

Twitter: https://twitter.com/privacy

Instagram: http://instagram.com/about/legal/privacy/

YouTube: https://www.youtube.com/intl/es/about/policies/#community-guidelines


Ubicació

C/ Cerdanya, 17 Nau 11

08140 Caldes de Montbui

Barcelona


Tel 93 843 5222

Mòbil 609 721 106 / 670 633 197

Email info@sendoplant.com


Avis Legal - Protecció de dades

Política de cookies

Política de privacitat

Política de privacitat Xarxes Socials


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.